Champagne : parhaat samppanjat,  Nuikki

Champagne

Parhaat samppanjat

Nuikki Meri Kukkavaara

Ruoka ja juoma
Suomi, 2014
Readme.fi

Champagne Parhaat samppanjat -kirja on asiantuntevin, kattavin ja viihteellisin Suomessa koskaan kirjoitettu teos samppanjasta. Se on hyödyllinen ja käytännöllinen opas jokaiselle kuplivaa elämäniloa päiväänsä etsivälle. Se on maailman johtavan Champagne-lehden tekijöiden synnyttämä.

Champagne ei ole maailman suurin viinialue, mutta tunnetuin se on, eikä syyttä. Sen tuottamat viinit ovat kiistämättä maailman halutuimpia luksustuotteita, eritoten määrällisesti. Nautimmekin vuosittain yli 300 miljoonaa pulloa samppanjaa. Ne syntyvät lähes 6.000 samppanjantuottajan voimin. Yksittäisiä samppanjabrändejä on moninkertainen määrä.

Viininkuluttajalle tilanne on kaksijakoinen. Toisaalta loputon valikoima ja laaja hintahaitari mahdollistavat sen että jokaiselle löytyy jotakin, mutta miten kuluttaja erottaa viiniliikkeen kymmeniltä hyllymetreiltä oikeasti laadukkaan ja hintansa arvoisen samppanjan, joka on parhaimmillaan tänään?

Champagne Parhaat Samppanjat -kirja antaa vastauksen tähän haastavaan kysymykseen ja auttaa lukijaa löytämään tänään markkinoilla olevat parhaat samppanjat helposti ja viihdyttävästi. Kirjassa valitaan 100 viime vuosien parasta samppanjaa ja kerrotaan värikkäästi myös niiden historiasta, filosofiasta ja tavasta tuottaa samppanjoita.

Lisäksi kirja auttaa lukijaa kaikkeen samppanjaan liittyvässä kuten oikean lasin ja ruoan tai vaikkapa parhaiden sijoitussamppanjoiden valinnassa.

Myynnissä olevat kirjat

Kunto
Sidosasu
Hinta
Uusi
Sidottu
14.00 €

Kirjan aiheita

samppanja, historia, kuohuviinit, viinit, Champagne, alkoholijuomat, viinitilat, Ranska.