Essi Avellanin Champagne, Essi Avellan

Essi Avellanin Champagne

Essi Avellan Michael Boudot

Maantiede, Ruoka ja juoma
Suomi, 2016
Tammi

Kattava opas samppanjaan ja sen kiehtovaan kotiseutuun Suomen parhaalta asiantuntijalta.

Master of Wine Essi Avellan vie lukijan makumatkalle Champagneen. Mukaansatempaavasti kirjoitettu teos opastaa tyhjentävästi samppanjan maailmaan, historiaan sekä sen valmistuksen ja nauttimisen saloihin. Avellan tutustuttaa sekä maineikkaimpiin samppanjataloihin että kiinnostavimpiin pientuottajiin ja listaa lukijan makunystyröiden arvoiset juomat.

Champagnen köynnösten verhoamat kukkulat, sen samppanjatalot ja miljoonin pulloin täytetyt kalkkikivikellarit on juuri nimetty Unescon maailmanperintökohteeksi. Kirjan vinkit ja yksityiskohtaiset kartat varmistavat samppanjanystävälle onnistuneen matkan.

Essi Avellan on Suomen ensimmäinen Master of Wine -tittelin saanut viiniekspertti. Hän on kysytty asiantuntija ja kirjoittaa aiheesta useisiin lehtiin. Suomen viinikentällä Essi Avellan on yhtä kuin samppanja.

Myynnissä olevat kirjat

Kunto
Sidosasu
Hinta
Erinomainen
Nidottu
20.00 €

Kirjan aiheita

samppanja, kuohuviinit, viinit, tarjoilu, valmistus, historia, viininviljely, viinimatkailu, Ranska, Champagne, nähtävyydet, viinitilat, ravintolat, hotellit.