Hammurabin enkelit, Max Seeck

Hammurabin enkelit

Max Seeck

Kaunokirjallisuus ja runot
Suomi, 2016
Tammi

Dekkariseuran valinta vuoden parhaaksi esikoisdekkariksi!

Suomen suurlähetystön työntekijä Jare Westerlund katoaa Zagrebissa. Ainoa johtolanka on nimettömät uhkaukset, joita Westerlund on saanut juuri ennen katoamistaan. Tilannetta lähetetään selvittämään puolustusvoimien erityisasiantuntija Daniel Kuisma ja ulkoministeriössä työskentelevä Annika Lehto.

Kroatia on Kuismalle tuttu paikka, sillä hän on osallistunut aikoinaan Jugoslavian sotaan rauhanturvaajana. Samassa sodassa on taistellut myös italialainen Antonio Franzo, joka joutuu Dubrovnikissa murhayrityksen kohteeksi. Pian hän saa tietää, että vaarassa ovat muutkin sodan aikana salaiseen operaatioon osallistuneet miehet, heidän joukossaan yksi suomalainen.

Max Seeckin esikoisteos on kansainvälisen tason tiheätunnelmainen trilleri, jota on mahdotonta laskea käsistään ennen kuin viimeinenkin sivu on luettu.

Max Seeck (s. 1985) on helsinkiläinen myynnin ja markkinoinnin ammattilainen. Hammurabin enkelit on hänen esikoisteoksensa, ja Suomen Dekkariseura palkitsi sen vuoden 2016 parhaana esikoisdekkarina. Hammurabin enkelit ilmestyy elokuussa 2017 saksaksi ja viroksi.

Myynnissä olevat kirjat

Kunto
Sidosasu
Hinta
Erinomainen
Nidottu
4.00 €

Kirjan aiheita

katoaminen, työntekijät, lähetystöt, Suomi, sodanjälkeinen aika, Kroatia.