Himoshoppaaja korjaa potin, Sophie Kinsella

Himoshoppaaja korjaa potin

Sophie Kinsella Kaisa Kattelus

Kaunokirjallisuus ja runot
Suomi, 2016
WSOY

Kuplivan kipakkaa hauskuutta. – Glamour

Himoshoppaaja tien päällä tärkeässä pelastusoperaatiossa.

Hauskanpitoa ei voi välttää, kun Becky Bloomwood ja hilpeä joukko rakasta perhettä ja ystäviä (vihamieskin kyydissä!) lähtevät etsimään Beckyn kadonnutta isää. Isä Graham vain salamyhkäisesti totesi, että hänen "pitää hoitaa yksi juttu" ja sitten teki katoamistempun pienessä porukassa. Naiset ovat vakuuttuneita, että kadonneet ovat vähintäänkin hankkiutuneet hengenvaaraan. Becky tuntee raastavaa syyllisyyttä laiminlyötyään isäänsä Los Angelesin kiihkeässä menossa, lisäksi Becky uumoilee että pitkäsäärilunttu, Alicia, uhkaa hänen ja Suzen ystävyyttä. Las Vegasissa on otettava valtava riski. Se ei pelaa joka pelkää.

Englantilainen Sophie Kinsella (s. 1969), oikealta nimeltään Madeleine Wickham, opiskeli Oxfordissa ja työskenteli taloustoimittajana ennen ryhtymistään kirjailijaksi. Sophie Kinsella asuu Lontoossa miehensä ja neljän poikansa kanssa. Omien sanojensa mukaan hän on raha-asioissa hyvin säntillinen.

Kirjan aiheita

Brandon Becky, fikt, elämäntapa, keskiluokka, katoaminen, isät, etsintä, kadonneet, perhesalaisuudet, matkat, Yhdysvallat, Nevada, kaupungit, Las Vegas.