Hurja-Harri ja pullon henki, Mauri Kunnas

Hurja-Harri ja pullon henki

Mauri Kunnas

Kunnas, Mauri
Suomi, 2010
Otava

Moottorien murinaa, huvipuistoelämää ja kummituskabaree! Pienten päristelijöiden toivekirjassa riittää vauhtia ja kommelluksia

Tassulaan on tullut tivoli, ja nuoria kiinnostaa maailmankuulu moottoripyörätemppuilija Hurja-Harri. Drakkulan vaaria sen sijaan kiinnostaa vain tivolin kummituskabareen harvinainen babylonialainenpullon henki, väkevä mutta arka Spiritus Butelli Babylonicus.

Kun Hurja-Harrin päristelystä lennähtävä kiviryöppy rikkoo pullon, henki karkaa etsimään turvaa Wiinerin kuppilan ketsuppipullosta, neiti Nutipään shampoopullosta ja Nakkilan pikku Marja-Tertun tuttipullosta. Koko kaupunki on kauhuissaan ja kaaoksessa.

Illalla sadat valonheittäjät kohdistuvat Hurja-Harriin. Hän yrittää temppua, jossa kukaan ei ole vielä onnistunut: hän aikoo hypätä moottoripyörällään 78 auton yli. Mutta yhtäkkiä paikalle hurauttaa Drakkulan vaarin ruohonleikkuri tankissaan todellista tehobensaa ja ohjaksissaan Herra Hakkarainen – umpiunessa, kuinkas muuten…

Myynnissä olevat kirjat

Kunto
Sidosasu
Hinta
Uusi
Sidottu
16.00 €

Kirjan aiheita

lastenkirjallisuus, kuvakirjat, kertomukset, kaaos, kaupungit, sirkustemput, moottoripyöräilijät, karkaaminen, kummitukset, huvipuistot, pikkukaupungit, Tassula.