Innostu & onnistu : ideoita & tuunauksia kauniiseen kotiin, Ilona Pietiläinen

Innostu & onnistu

Ideoita & tuunauksia kauniiseen kotiin

Ilona Pietiläinen

Koti ja sisustus
Suomi, 2014
Docendo

Kirja on rakennettu kevään hiirenkorvien vihertäessä, juhannusruusujen tuoksuessa, syksyn lehtikirjon sataessa maahan ja puuterilumen leijaillessa kotien ylle.

Jokaiseen vuodenaikaan sopivat ideat on helppo toteuttaa kirjan ohjeiden avulla. Sivujen on tarkoitus inspiroida ja tehdä arkiset hetket kauniiksi. Ripaus hauskuutta ja hilpeyttä löytyy rohkealle sisustajalle. Harmoniseen ja pehmeään tunnelmaan viehättyneelle on kerätty omat vinkit mukaan napattaviksi. Vanhassa kahvipannussa majaa pitää tonttuperhe, kaunein kranssi satojuhliin syntyy retiiseistä ja puutarhajuhlissa juhlitaan heinäpaalituolien päällä. Koti puetaan hetkessä juhliin ja kauniiseen arkeen. Kotia sisustetaan edullisilla ja kauniilla ratkaisuilla uudella tavalla - materiaalit löytyvät luonnosta, kirpputoreilta ja mummolan kaapin nurkista.

Toteutukset on rakennettu selkeästi ohjeistaen, pienillä ideoilla lukija saa helposti kaunista katsottavaa ja kirjan suuremmat projektit inspiroivat raikastamaan kotia laajemmin.

Myynnissä olevat kirjat

Kunto
Sidosasu
Hinta
Erinomainen
Sidottu
12.00 €

Kirjan aiheita

sisustus, vuodenajat, koristeet, uusiotuotteet, kierrätysmateriaalit, tuunaus, askartelu, käsityöt, oppaat (teokset), käsityöohjeet, oppaat.