Jäätyneitä ruusuja, Marko Kilpi

Jäätyneitä ruusuja

Marko Kilpi

Suomi, 2007
Nemo

Olli Repo on entinen mainosmies, joka on vaihtanut menestyksekkään uransa poliisin ammattiin. Työharjoittelu vie hänet takaisin kipeiden muistojen äärelle, kotikaupunkiinsa, jolle hän oli vannonut jättäneensä ikuiset hyvästit. Perehdyttäjäkseen Olli saa vanhan ja väsyneen kehäraakin, Tossavaisen, joka edustaa kaikkea sitä, mitä hän poliisissa halveksii. Pommiuhkaus tavaratalossa ja kerrostalon räjäytys herättävät poliisin huomaamaan, että pienikään paikkakunta ei ole enää turvassa maailman pahuudelta. Tapahtumien keskellä Ollin menneisyydestä alkaa paljastua yllättäviä, pelottaviakin asioita. Miksi Ollin vihaama isä tietää niin paljon pommiuhkauksesta? Miksei kukaan tunnista valvontakameran tallentamaa miestä? Ehtivätkö Olli ja Tossavainen löytää terroristin ennen kuin on liian myöhäistä?

Hakemaasi kirjaa ei tällä hetkellä löydy varastosta. Voit lisätä kirjan toivelistallesi ja saat ilmoituksen kun kirja tulee myyntiin.

Kirjan aiheita

Repo Olli, fikt, Tossavainen, rikoskirjallisuus, poliisikirjallisuus, poliisitutkinta, rikokset, työharjoittelu, poliisi, paluu, kotiseutu, räjähdykset, kerrostalot, traumat, menneisyys, itsemurha, äidit, aviorikokset, aviovaimot, poliisit, isät, pojat.