Jäätyvä helvetti, Ilkka Remes

Jäätyvä helvetti

Ilkka Remes

Kaunokirjallisuus ja runot
Suomi, 2015
WSOY

Näkymätön vihollinen. Jääkylmä sota. Suomalaiset taistelevat hengestään.

Venäläinen tiedustelukone törmää Suomenlahden yllä Finnairin matkustajakoneeseen. Samana iltana selittämättömät sabotaasi- ja kyberiskut katkaisevat sähköt ja viestiyhteydet koko maasta.

Suomalaiset jäävät uutispimentoon paukkupakkasessa. Paniikki kasvaa, pako kuolemanloukoiksi jäähtyvistä asunnoista kiihtyy. Suomi on kaaoksessa. Moskovasta tulee viesti, joka saa valtiojohdon veret seisahtumaan... Hyökkäys, jota ei voi torjua asein. Sota, jossa kuolee vain siviilejä. Rauha, jonka hintana on Suomi.Jäätyvä helvetti jatkaa 2014 ilmestyneen Hornan tarinaa. Ilkka Remeksen maailmanluokan trillerit ovat nostaneet hänet Suomen luetuimmaksi kirjailijaksi.

Hakemaasi kirjaa ei tällä hetkellä löydy varastosta. Voit lisätä kirjan toivelistallesi ja saat ilmoituksen kun kirja tulee myyntiin.

Kirjan aiheita

Vuori Lari, fikt, Tuurna Riikka, uhat, kansainvälinen politiikka, tiedustelupalvelut, terrorismi, lento-onnettomuudet, sabotaasi, sähköverkot, verkkohyökkäykset, uhkakuvat, vallankäyttö, Venäjä, sota, sotilasliitot, evakuointi, Suomi, sotilashenkilöstö, agentit, kaupungit, Helsinki, Pietari, Moskova.