Jauhamalla paras : pienistä pyöryköistä muhkeisiin murekkeisiin, Indrek Kivisalu

Jauhamalla paras

Pienistä pyöryköistä muhkeisiin murekkeisiin

Indrek Kivisalu Jaan Heinmaa

Ruoka ja juoma
Suomi, 2014
Moreeni

Jauheliha on keittiön perusraaka-aine, josta syntyvät monet suomalaisten suosikkiruokalajit. Jauhamalla saadaan niin liha kuin kalakin helposti muokattua pyöryköihin, murekkeisiin ja esimerkiksi laatikkoruokiin sopivaksi. Lihamyllyn avulla tavallisen valmiiksi jauhetun sika-naudan rinnalle nousee kokonainen vaihtoehtojen kirjo: linnun, lampaan, hirven tai vaikka jäniksen lihalla on omat arominsa ja ominaisuutensa, jotka tuovat vaihtelua ja uusia makuelämyksiä ruokapöytään.

Virolaiskokit Indrek Kivisalu ja Rudolf Visnapuu ovat koonneet kirjaan omat suosikkireseptinsä, joiden joukosta löytyy sekä kaikille tuttuja ruokia uusin maustein että ennen kokemattomia tulevia klassikoita. Kirjan 48 ohjetta on jaoteltu raaka-aineen mukaan liharuokiin aina kanasta jänikseen sekä kalaruokiin.

Indrek Kivisalu on Viron presidentin keittiömestarinakin tunnettu suosittu TV-kokki, joka pyörittää omaa FoodStudio-yritystään. Rudolf Visnapuu on Cordon Bleu -arvonimellä palkittu huippukokki, joka johtaa Tallinnassa Mannerheim-ravintolaa.

Myynnissä olevat kirjat

Kunto
Sidosasu
Hinta
Hyvä
Sidottu (1 . p.)
10.00 €

Kirjan aiheita

keittokirjat, ruokaohjeet, jauheliha, liharuoat.