Katoava aika, Justin Go

Katoava aika

Justin Go Anna Lönnroth

Kaunokirjallisuus ja runot
Suomi, 2015
Tammi

Kadonneen rakkauden jäljillä halki Euroopan

Suuri rakkaustarina menneisyydessä – kilpajuoksu aikaa vastaan nykyhetkessä. Katoava aika on tarina kohtalon erottamista rakastavaisista ja onneaan etsivästä nuorukaisesta.

Ashley Walsingham kuolee Mount Everestillä vuonna 1924. Hän jättää omaisuutensa kadonneelle rakastetulleen Imogenille. 80 vuotta myöhemmin testamentti on umpeutumassa ja omaisuus menossa hyväntekeväisyyteen. Sattumalta löytynyt kirje herättää kysymyksen: Minne Imogen katosi? Ja oliko hänellä sittenkin jälkeläisiä? Nuori amerikkalainen Tristan lähtee Eurooppaan jäljittämään sukunsa vaiettuja salaisuuksia ja Ashleyn ja Imogenin tarinaa. Aikaa hänellä on vain 7 viikkoa, rahaa niukalti ja vihjeenä kirje vuosikymmenien takaa.

Amerikkalainen Justin Go jätti kaiken ja muutti yliopiston jälkeen Berliiniin kirjoittamaan ensimmäistä romaaniaan, josta tuli menestys. Go asuu Pariisissa ja kirjoittaa toista kirjaansa.

Kirjan aiheita

Campbell Tristan, fikt, Walsingham Ashley, psykologiset romaanit, sisäkertomukset, kirjeet, motiivit, vuoret, esikoisteokset, perinnöt, rahastot, etsintä, sukulaiset, riidat, rakastavaiset, katoaminen, rakastetut, sota-aika, ensimmäinen maailmansota, vuorikiipeilijät, aikatasot, 1910-luku, 1920-luku, 2010-luku, vuoristot, Himalaja, Mount Everest.