Kennedyn murhan salattu historia, Philip Shenon

Kennedyn murhan salattu historia

Philip Shenon Pekka Tuomisto

Yhteiskunta ja politiikka, Kaunokirjallisuus ja runot, Historia
Suomi, 2013
Otava

Käänteentekevä ja räjähtävä kertomus Kennedyn murhasta kirjoittaa uudestaan 1900-luvun kiistellyimmän murhatutkimuksen historian.

New York Timesin toimittajana yli kaksikymmentä vuotta työskennelleen Philip Shenonin perinpohjaiseen taustoitukseen perustuva teos muuttaa käsityksemme presidentti John F. Kennedyn murhasta ja sitä seuranneesta 1900-luvun tärkeimmästä mutta vakaviin virheisiin sortuneesta murhatutkimuksesta. Kirjan lähteinä on satoja haastatteluja sekä ennen näkemättömiä selontekoja komission elossa olevilta jäseniltä ja monilta avainhenkilöiltä. Teos on tiivis ja mukaansatempaava kertomus, jossa esiintyvät eräät nykyajan Amerikan historian kiehtovimmista hahmoista kuten Bobby Kennedy, Jacqueline Kennedy Onassis, Lyndon Johnson, J. Edgar Hoover, ylituomari Warren sekä CIA:n vakoilupäälliköt Allen Dulles ja Richard Helms.Hakemaasi kirjaa ei tällä hetkellä löydy varastosta. Voit lisätä kirjan toivelistallesi ja saat ilmoituksen kun kirja tulee myyntiin.

Kirjan aiheita

Kennedy John F, Oswald Lee Harvey, CIA, FBI, Yhdysvallat, Warren Commission, murha, salamurha, attentaatit, presidentit, esitutkinta, rikospoliisi, tiedustelupalvelut, turvallisuuspalvelut, komiteat, raportit, järjestäytynyt rikollisuus, poliittinen murha, historia.