Kiitos hyvää : herkkuja ilman sokeria ja gluteenia, Virpi Mikkonen

Kiitos hyvää

Herkkuja ilman sokeria ja gluteenia

Virpi Mikkonen

Liikunta ja Terveys, Ruoka ja juoma, Koti ja sisustus
Suomi, 2015
Otava

Kiitos hyvää (Herkkuja ilman sokeria ja gluteenia) yhdistää hyvinvoinnin ja herkuttelun. Raikkaat leivonnaiset syntyvät ilman sokeria, maitotuotteita, gluteeniviljoja ja hiivaa. Raaka-aineet ovat terveyttä edistäviä ja lopputulos herkuttelijan mieleen. Vaikka syö terveellisesti, ei tarvitse luopua makeista nautinnoista. – Mustikkaunelmakakku on tuleva avokadopasta. Kirja ilmestyy jo joulumarkkinoille: mukana myös joulumakeiset!

Myynnissä olevat kirjat

Kunto
Sidosasu
Hinta
Uusi
Sidottu (1 . p.)
12.00 €

Kirjan aiheita

keittokirjat, leipominen, ruokaohjeet, makeiset, suklaa, leivonnaiset, jäätelöt, hillot, keliakiaruokavalio, gluteeniton ruokavalio, ruokavaliot, sokeri, gluteenit.