Lehmusten kaupunki, Laila Hirvisaari

Lehmusten kaupunki

Laila Hirvisaari Laila Hietamies

Kirjallisuustiede, Kaunokirjallisuus ja runot
Suomi, 2010
Otava

Hieno kuvitettu laitos kirjailijan rakastetusta esikoisromaanista

Lehmusten kaupungista vuonna 1972 sai alkunsa Laila Hirvisaaren ainutlaatuinen kirjailijanura ja hänen tunnetuimman romaanihenkilönsä Tauno Tukevan tarina. Romaaniin liittyvien historiallisten kuvien ohessa kirjailija kertoo omia muistojaan ja raottaa myös kotialbumiaan.

Tukeva on pääosassa myös syksyllä esitettävässä Heidi Köngäksen ohjaamassa televisiosarjassa, jonka ovat käsikirjoittaneet Laila Hirvisaari ja Eve Hietamies.

Hakemaasi kirjaa ei tällä hetkellä löydy varastosta. Voit lisätä kirjan toivelistallesi ja saat ilmoituksen kun kirja tulee myyntiin.

Kirjan aiheita

Hirvisaari Laila, Tukeva Tauno, fikt, Vehmas Veikko, Hirvisaari Ilona, Parmala Liisa, Lunden Arnold, Uudenmaan rakuunarykmentti (fikt), muistelmat, kirjailijat, kaupunkihistoria, Lappeenranta, 1920-luku, aikakausiromaanit, rakkausromaanit, jatkokertomukset, esikoisteokset, sotilaselämä, seuraelämä, pikkukaupungit, elämäntapa, seurustelu, avioliitto, rakkaus, erisäätyisyys, kielletty rakkaus, sotilaat, rakuunat, upseerit, karjalaiset, ompelijat, ylioppilaat, aviottomat äidit, varuskunnat, kaupungit.