Leivotaan marjoista ja hedelmistä : herkullisia kakkuja, piirakoita ja jälkiruokia, Sabine Vonderstein

Leivotaan marjoista ja hedelmistä

Herkullisia kakkuja, piirakoita ja jälkiruokia

Sabine Vonderstein

Ruoka ja juoma, Koti ja sisustus
Suomi, 2014
Gummerus

Herkullinen kokoelma perinteisistä ja uusista leivontaohjeista, joissa käytetään eri vuodenaikojen tuoreita marjoja ja hedelmiä. Mukana on tee- tai kahvihetkeen täydellisesti sopivia herkkuja, kuten isoäidin kirsikkakakku ja omena-kanelikakku. Kirjan hemmottelevia jälkiruokia ovat muun muassa tarte tatin persikoista, hapankirsikka-clafoutis ja höyhenenkevyet marenki-lehtitaikinaviipaleet marjojen kanssa. Tai mikset kokeilisi jotain erikoista kuin granaattiomenajuustokakku tai piimä-kiivipiirakka? Kaikissa resepteissä on selkeät ohjeet ja upeat kuvat, jotka takaavat onnistuneen lopputuloksen, kun lähdet leivontaseikkailulle.

Myynnissä olevat kirjat

Kunto
Sidosasu
Hinta
Hyvä
Sidottu
6.00 €

Kirjan aiheita

keittokirjat, ruokaohjeet, leipominen, marjat, hedelmät, leivonnaiset, piirakat, jälkiruoat.