Lööppien takana : Ilta-Sanomien päätoimittaja muistelee, Martti Huhtamäki

Lööppien takana

Ilta-Sanomien päätoimittaja muistelee

Martti Huhtamäki

Viihde ja media, Kaunokirjallisuus ja runot
Bon
Suomi, 2014
WSOY

Tässä kirjassa kohtaavat kaksi harvoin yhteen päätyvää asiaa: terävästi sanomisen taito ja ainutlaatuiset henkilökohtaiset kokemukset meitä kaikkia kiinnostavista ihmisistä ja tapahtumista. Pääosaan nousevat tarkat havainnot viidestä Suomen presidentistä ja aika monesta sellaiseksi pyrkineestä, kertomukset Elvis Presleystä, kuningatar Elisabetista, Aatos Erkosta ja Urpo Lahtisesta sekä joukosta huippu-urheilijoita sekä taiteen ja viihteen suomalaisia mestareita.

Lööppien takana on teos, joka yllätti kaikki ja monia myös pelotti. Martti Huhtamäki on mestariverkottuja, lehtimies, monipuolinen urheilumies sekä edelleen hauska ja kirpeä kolumnisti. Huhtamäki oli Ilta-Sanomien vastaava päätoimittaja vuosina 1974-1984, sitä ennen talouselämän vaikuttaja ja sen jälkeen kansainvälinen yrittäjä, muun muassa Shanghain Formula 1 -rataidean esittäjä.

Myynnissä olevat kirjat

Kunto
Sidosasu
Hinta
Hyvä
Nidottu
5.00 €

Kirjan aiheita

Huhtamäki Martti, Ilta-sanomat sanomalehti, muistelmat, toimittajat, uutisvälitys, historia, poliittinen kulttuuri, Suomi, henkilöhistoria, poliitikot, yhteiskunnalliset vaikuttajat, julkisuuden henkilöt, iltapäivälehdet, lehdistö.