Merkillisiä tapahtumia = Collector events, Seija-Riitta Laakso

Merkillisiä tapahtumia

Collector events

Seija-Riitta Laakso

Yhteiskunta ja politiikka, Urheilu ja Harrastukset, Taide ja musiikki
Suomi, 2014
Seija-Riitta Laakso

Filateliaa ja muuta keräilyä luullaan usein yksinäiseksi puuhaksi ja näyttelyitä vain loputtomaksi kehyslabyrintiksi, jonka sisällöstä kukaan ei jaksa ottaa selvää. Tosiasiassa keräily ja näyttelytoiminta ovat hyvinkin sosiaalinen harrastus. Riippuu itsestä, haluaako käydä penkomassa aarrelaatikoita messutapahtumissa vai osallistua ulkomaisiin näyttelyihin maailman huippukeräilijöiden kanssa. Vai tehdä molempia.

Tähän kirjaan on koottu kuvia ja kertomuksia vuosien 2006-2014 keräilytapahtumista meillä ja muualla. Tavoitteena on ollut palauttaa muistoja niiden mieliin, jotka ovat olleet mukana, ja samalla kertoa myös muille kiinostuneille keräilyn tarjoamista monenlaisista mahdollisuuksista. Ennen kaikkea se on kirja ihmisistä ja heidän mitä erilaisimmista kiinnostuksen kohteistaan ja kurkkaus kulissien taakse erilaisten tapahtumien järjestelyihin, joita ei ehkä muutoin pääsisi koskaan näkemään.

Myynnissä olevat kirjat

Kunto
Sidosasu
Hinta
Uusi
Sidottu
20.00 €

Kirjan aiheita

Postimuseo, harrastukset, keräily, filatelia, postimerkit, postikortit, järjestötoiminta, näyttelytoiminta, keräilijät, tapahtumat, näyttelyt, postimerkkinäyttelyt, 2006-2014.