Metsämieli : luonnollinen menetelmä mielentaitoihin, Sirpa Arvonen

Metsämieli

Luonnollinen menetelmä mielentaitoihin

Sirpa Arvonen Antero Aaltonen

Filosofia ja psykologia, Liikunta ja Terveys, Yhteiskunta ja politiikka, Eläimet ja luonto
Suomi, 2014
Metsäkustannus

Luonnossa oleilun tiedetään edistävän terveyttä. Metsämieli-menetelmässä otetaan oivaltavasti käyttöön nämä luonnon suomat terveysvaikutukset ja niitä tehostetaan metsäisillä mielentaitoharjoituksilla. Menetelmässä on hyödynnetty myös viimeisimpiä psykologian suuntauksia sekä terapia- ja valmennusmenetelmiä, kuten mindfulnessia ja life coachingia.

Metsämieli-harjoituksilla kehitetään tietoisesti ja tavoitteellisesti oman mielen sisäisiä, hyvinvointia tukevia taitoja. Yli 50 harjoituksen joukosta voi valita itselleen sopivimmat ja tehdä niitä joko ulkona tai sisällä, yksin tai yhdessä. Metsämielellä syvennetään itsetuntemusta, rentoudutaan, taltutetaan stressiä, virkistäydytään ja tankataan voimavaroja, myös vaikeissa elämäntilanteissa. Samalla voi löytää uusia, omaan arkeen mahtuvia hyvinvointitottumuksia.

Myynnissä olevat kirjat

Kunto
Sidosasu
Hinta
Uusi
Nidottu
10.00 €

Kirjan aiheita

elämäntaito, metsät, luonto, ihminen, terveys, terveysvaikutukset, rentoutus, mietiskely, stressinhallinta, onnellisuus, luontosuhde, virkistyskäyttö, ympäristöpsykologia, tietoinen läsnäolo, hyvinvointi, harjoitteet, psyykkiset vaikutukset, ulkoilu.