Muumilaakso Arabiassa, Helena Leppänen

Muumilaakso Arabiassa

Helena Leppänen

Taide ja musiikki, Teollisuus ja Infrastruktuuri
Keräilijän aarteet
Suomi, 2014
WSOY

Ehdoton aarre muumien ystäville ja keräilijöille!

Uusi opas Arabian, Iittalan, Hackmanin ja Fiskarsin brändien alla 1957–2014 tuotetuista muumiesineistä!

Tove Jansson (1914–2001) on yksi maailman tunnetuimmista suomalaisista taiteilijoista. Erityisen tunnettuja ja suosittuja ovat hänen muuminsa ja niiden kuvittamat tuotteet, joista osa on jo todellisia keräilyharvinaisuuksia. Tämä tietokirja esittelee Arabian, Iittalan, Hackmanin ja Fiskarsin brändien alla tuotetut astiat, aterimet, sakset ja koriste-esineet, jotka Muumilaakson väki on hahmoillaan valloittanut vuosina 1957–2014. Toista yhtä kattavaa opasta ei ole!

Helena Leppänen on taiteen tohtori ja keraamikko. Hän on kirjoittanut monia julkaisuja Arabian tehtaaseen, keramiikkaan ja muotoiluun liittyvistä aiheista, mm. Esteri Tomulan koristelutaiteesta (2013).

Hakemaasi kirjaa ei tällä hetkellä löydy varastosta. Voit lisätä kirjan toivelistallesi ja saat ilmoituksen kun kirja tulee myyntiin.

Kirjan aiheita

Jansson Tove, 1914-2001, Arabia (yhtiö), Arabia, yhtiö, posliiniteollisuus, taideteollisuus, posliini, keramiikka, astiat, ruokailuvälineet, koriste-esineet, sakset, astiastot, lapset, mallistot, muumit, kuvastot, keräily, historia, porslinsindustri, konstindustri, kärl, matbestick, prydnadsföremål, mumintroll, samlarverksamhet, Suomi, Finland.