Omat kanat, omat munat : pihakanalan perustaminen, Kirsti Hassinen

Omat kanat, omat munat

Pihakanalan perustaminen

Kirsti Hassinen

Teollisuus ja Infrastruktuuri, Eläimet ja luonto
Maatiaismuori
Suomi, 2014
Tammi

Pihakanailu on kotoilun kasvavin trendi

Hurmaava kirja, joka kannustaa perustamaan oman kanalan ja kertoo kaiken tarvittavan kanojen hoidosta.Hurmaavin kuvin ja tarinanpätkin ryyditetty kananhoito-opas kertoo, mitä kannattaa pohtia ennen hankkeeseen ryhtymistä ja kuinka se toteutetaan. Oppaasta selviää kaikki tarvittava: millainen kanala tarvitaan, mistä kanoja saa ostaa tai vuokrata, kuinka niistä pidetään huolta (ja lopulta luovutaan) ja miten munia käsitellään. Kotipihalta noukitut tuoreen kananmunat ovat lähiruokaa parhaimmillaan!

Vasta ilmestynyt Kirsti Hassisen Omat kanat, omat munat -kirja tarjoaa perusteellisen - ja kauniin - paketin maatiaiskanojen hoidosta. Siinä on käsitelty kaikki, mitä kananpitäjän tarvitsee tietää: millainen kanala, mistä kanoja saa ja kuinka niistä pidetään huolta." Turun Sanomat

Kirsti Hassinen on eläkkeellä oleva opettaja, joka asuu Kolin kansallismaisemissa ja rakastaa maatiaisrotujen lisäksi mm. luontoretkeilyä ja -valokuvausta. Kirjan valokuvat ovat hänen ottamiaan. Kirstillä on vallan viehättävä maalaiselämää dokumentoiva Suakkuna-blogi.

Myynnissä olevat kirjat

Kunto
Sidosasu
Hinta
Uusi
Sidottu
17.00 €

Kirjan aiheita

kanalat, perustaminen, kana, hoito, ruokinta, eläimet, käyttäytyminen, eläintaudit, siipikarja.