Paholaisen portti, Clive Cussler

Paholaisen portti

Clive Cussler Graham Brown

Suomi, 2013
WSOY

Kurt Austinin paluu – NUMA-sarjan vetävä avaus!

Japanilainen rahtialus purjehtii Länsi-Afrikan rannikkoa Azorien tuntumassa ja leimahtaa liekkeihin. Saaliinhimoinen merirosvojoukkio kiiruhtaa paikalle, mutta heidän veneensä räjähtää. Mitä ihmettä itäisellä Atlantilla on oikein meneillään?

Kun Kurt Austin, Joe Zavala ja syvänmerentutkimuslaitos NUMA:n muu asiantuntijaryhmä ennättävät tutkimaan samoja vesiä, he joutuvat keskelle afrikkalaisdiktaattorin kieroutuneen kunnianhimoisia suunnitelmia. Voiko yhteistyöstä maailmanherruutta havittelevan yksinvaltiaan kanssa kieltäytyä, jos vaakakupissa painaa läntisen pallonpuoliskon tärkeimpien kaupunkien tuhoutuminen?

Clive Cusslerin tiukkoja toiminnallisia käänteitä takaavat romaanit nousevat poikkeuksetta maailman bestsellerlistojen kärkeen.

Hakemaasi kirjaa ei tällä hetkellä löydy varastosta. Voit lisätä kirjan toivelistallesi ja saat ilmoituksen kun kirja tulee myyntiin.

Kirjan aiheita

Austin Kurt, fikt, jännityskirjallisuus, seikkailukirjallisuus, terrorismi, Atlantin valtameri, vallanhimo, diktaattorit, Afrikka, kiristys, uhkakuvat, tuhot, suurkaupungit, tutkimusryhmät, Numa, meriarkeologit, rannikot, Länsi-Afrikka.