Perhonsidonnan abc, Pertti Kanerva

Perhonsidonnan abc

Pertti Kanerva

Urheilu ja Harrastukset
Suomi, 2014
Readme.fi

Perhonsidonnassa tarvittavien materiaalien ja sidontatapojen valikoima on tavattoman laaja, värikäs, kiehtova ja monia erilaisia vaihtoehtoja tarjoava runsaudensarvi, jossa on osattava valita oikea materiaali ja oikea tekniikka ottavimman perhon luomiseksi.

Itse sidotut ottiperhot antavat perhokalastuksen harrastajalle aivan uuden ulottuvuuden ja niillä saalistetut kalat tuovat entistä sykähdyttävämpiä elämyksiä. Kaiken lisäksi väitetään, että niiden makukin on muita herkullisempi.

Tämä sitojamestari Pertti Kanervan uusin teos antaa kokemukseen perustuvat syvälliset perustiedot ja erikoisniksit perhonsidonnasta kiinnostuneille esittelemällä tarvittavat työkalut, koukkumallit, materiaalivaihtoehdot ja sidontatekniikat laajasti Suomen kalavesillä toimiviin ottiperhoihin.

Kirjassa on esitelty kattava valikoima vaihe vaiheelta kuvattuja perhomalleja yleisistä sidontamateriaaleista niin taimenkoskille, istutusjärville, lohijoille kuin haukivesille. Näillä helposti noudatettavilla opeilla lukijalle aukeavat rajattomat mahdollisuudet sitoa ottiperhoja niin reseptien mukaisesti kuin omien villeimpienkin ideoiden pohjalta.

Hakemaasi kirjaa ei tällä hetkellä löydy varastosta. Voit lisätä kirjan toivelistallesi ja saat ilmoituksen kun kirja tulee myyntiin.