Perintö, John Grisham

Perintö

John Grisham Jorma-Veikko Sappinen

Suomi, 2014
WSOY

"Vaikuttava, voitokas, kunnianhimoinen."
– The Washington Post

Liikemiehen yllättävä testamentti nostaa mississippiläisen pikkukaupungin vaaralliset rotujännitteet pintaan.

Rikas, eristäytyvä liikemies Seth Hubbard yllättää jättämällä mittavan omaisuuden mustalle taloudenhoitajalleen Lettielle. Seuraa kiivas perintöriita, jota käydään niin Clantonin pikkukaupungin oikeussalissa kuin sen ulkopuolella. Grishamin esikoisromaanista, On aika tappaa, tuttu idealistinen asianajaja, Jake Brigance, puolustaa Sethin viimeistä tahtoa ja joutuu sukeltamaan syvälle kotikaupunkinsa synkkään ja vaaralliseen menneisyyteen.

John Grisham (s. 1955, Arkansas, USA) on maailman arvostetuimpia ja menestyneimpiä jännityskirjailijoita. Hän on julkaissut 25 romaania, tietokirjan ja tarinakokoelman sekä kolme nuortenromaania. Teoksia on käännetty yli 40 kielelle. Grisham valmistui Mississippin oikeustieteellisestä ja toimi vielä asianajajana kun hänen esikoisteoksensa A Time to Kill julkaistiin v. 1988 (suom. On aika tappaa, 1994). Esikoisensa jälkeen Grisham on julkaissut kirjan joka vuosi. Grisham asuu vaimonsa ja kahden lapsensa kanssa vuoroin maatilalla Mississippissä, vuoroin Virginian Charlottesvillessä.

Myynnissä olevat kirjat

Kunto
Sidosasu
Hinta
Uusi
Sidottu (1 . p.)
10.00 €

Kirjan aiheita

Brigance Jake, fikt, jännityskirjallisuus, oikeudenkäyntiromaanit, itsemurha, perinnöt, perinnönjako, rotusyrjintä, juristit, kotiapulaiset, pikkukaupungit, Yhdysvallat, Mississippi.