Raakaa ja makeaa : herkullisimmat raakajälkiruoat, Karita Tykkä

Raakaa ja makeaa

Herkullisimmat raakajälkiruoat

Karita Tykkä Ulla-Maija Lähteenmäki

Liikunta ja Terveys, Ruoka ja juoma, Koti ja sisustus
Suomi, 2014
Tammi

Ihmiselle joka haluaa kummatkin: herkuttelun ja kehon hyvinvoinnin.

Yli 50 Karita Tykän helppoa ja nautinnollista raakajälkiruokareseptiä: appelsiinikeksejä välipaloiksi, taatelisuklaata arjen hemmotteluhetkiin ja puolukkakakku juhlapöytään. Karita Tykän raikkaat raa'at jälkiruoat osoittavat, että kehoaan hellien voi herkutella.

Raakajälkiruoat on valmistettu siten, että luonnon rikkaat ravintoaineet säilyvät herkuissa. Jäätelöt, mousset, konvehdit ja leivokset syntyvät ravinteikkaista raaka-aineista ja hellivät kehoa ja mieltä. Herkuttelu nivoutuu osaksi arkea, kun taiot hetkessä herkkuja hedelmistä, marjoista, pähkinöistä ja raakakaakaosta. Mikä parasta, ne ovat nopeatekoisia ja energisoivat kehoa pitkin päivää. Reseptit sopivat myös keliaakikoille, maitoallergisille ja vegaaneille. Tämän kirjan herkkuja syödessä ei sokeriähkyä tarvitse pelätä!

Karita Tykkä on yrittäjä, malli, juontaja, äiti ja intohimoinen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannattaja. Sanna Ala-Seppälä on helsinkiläinen toimittaja, jonka työssä Ilta-Sanomissa yhdistyvät hektinen uutismaailma ja syvemmät henkilöhaastattelut. Ulla-Maija Lähteenmäki on helsinkiläinen valokuvaaja, joka on kuvannut ruokaa eri kokkien ja ruokatoimittajien kanssa jo 20 vuoden ajan.

Myynnissä olevat kirjat

Kunto
Sidosasu
Hinta
Erinomainen
Sidottu
18.00 €

Kirjan aiheita

ruokaohjeet, raakaravinto, leivonnaiset, jälkiruoat, makeiset, leipominen, keittokirjat.