Safkatutka : opas ruokaviidakkoon, Fredu Sirviö

Safkatutka

Opas ruokaviidakkoon

Fredu Sirviö

Liikunta ja Terveys, Ruoka ja juoma, Teollisuus ja Infrastruktuuri
Suomi, 2016
Like

Tekevätkö ruokamme äidit, kokit vai kemistit?

Mitä ruokamme sisältää ja mistä se tulee? Miten ruokateollisuuden tarpeet ohjaavat ravintosuositusten laadintaa? Safkatutkan ruokaopas tarjoaa rehellistä tietoa ruuasta ja raaka-aineista, joita ostamme ja käytämme päivittäin. Käytännöllinen opas helpottaa myös vähällä rahalla elävän ja laiskan kokin arkea ja kauppareissuja.

Safkatutka-sivusto perustettiin syksyllä 2013, ja se on kasvanut nopeasti yhdeksi Suomen seuratuimmista ruokamedioista. Kirjoituksillaan se on pystynyt vaikuttamaan suoraan tuotteiden markkinointiin ja kauppojen valikoimaan.

Safkatutka keskustelee aktiivisesti sekä lukijoidensa että yritysten kanssa. K-ketju, Kotipizza ja Arla ovat kommentoineet ja jakaneet Safkatutkan postauksia. Tällä hetkellä Facebook-seuraajia on liki 50 000 ja julkaisuja on jaettu vuoden aikana sosiaalisessa mediassa satojatuhansia kertoja. Kävijöitä on päivittäin jopa 15 000.

Myynnissä olevat kirjat

Kunto
Sidosasu
Hinta
Uusi
Nidottu (1 . p.)
12.00 €

Kirjan aiheita

ruoka, ravinto, terveys, terveysvaikutukset, ravintoaineet, ruoka-aineet, raaka-aineet, elintarvikkeet, laatu, terveellisyys, elintarviketeollisuus, elintarviketuotanto, markkinointi, kritiikki, ravitsemussuositukset, ruokavaliot, luonnonmukaisuus, vaihtoehtoinen elämäntapa, ruokaohjeet.