Suomalaista voimaruokaa, Virpi Kurjenlento

Suomalaista voimaruokaa

Virpi Kurjenlento Sami Repo

Liikunta ja Terveys, Ruoka ja juoma
Suomi, 2011
Minerva

Tästä kirjasta saat runsaasti tietoa suomalaisten raaka-aineiden terveysvaikutuksista sekä vuodenkierron parhaat ruokaohjeet. Kirja sisältää yli 50 reseptiä, jotka ovat todellisia suomalaisen ruokakulttuurin helmiä. Sesonkitaulukostamme näet milloin mikäkin raaka-aine on parhaimmillaan. Suomalainen voimaruoka on lähiruokaa. Sitä ei ole tuotu matkojen päästä ja varastoitu pitkiä aikoja. Voimaruoassa ovat tallella luonnon omat aromit vitamiinit ja kivennäisaineet juuri sellaisessa muodossa, kun ne ovat luonnossa siihen kehittyneet. Lähes jokaisella marjalla, sienellä ja kasviksella on monia sellaisia erityisominaisuuksia, joiden avulla voidaan myös ehkäistä sairauksia. Voimaruoka maistuu ja näyttää hyvältä. Se on osa sen voimaa. Kirjan hieno kuvitus viestii supisuomalaisia tunnelmia kansainvälisiä vaikutteita unohtamatta.

Hakemaasi kirjaa ei tällä hetkellä löydy varastosta. Voit lisätä kirjan toivelistallesi ja saat ilmoituksen kun kirja tulee myyntiin.

Kirjan aiheita

ruoka, terveysvaikutukset, lähiruoka, terveellisyys, ruoanvalmistus, raaka-aineet, vuodenajat, ruokaohjeet, keittokirjat.