Tappakaa Peter Pan, John Verdon

Tappakaa Peter Pan

John Verdon Marja Luoma

Kaunokirjallisuus ja runot
Suomi, 2014
Gummerus

Pahasuinen ja kapinallinen etsivä Jack Hardwick antoi Dave Gurneylle korvaamatonta apua Hyvän paimenen tapausta selvitettäessä. Matkan varrella hän rikkoi lukuisia ohjesääntöjä ja sai potkut. Nyt on vastapalveluksen aika.

Menestyvä poliitikko on surmattu äitinsä hautajaisissa, ja leski on tuomittu teosta. Syyttömänä, sanoo Hardwick. Gurney lähtee ratkaisemaan arvoitusta ja törmää outouksiin, kuten eriskummalliseen murhaajaan, jota lapsenomaisen ulkonäkönsä vuoksi kutsutaan nimellä Peter Pan. Gurney päätyy keskelle synkkää ja hämärää jupakkaa ja lukuisia murhia. Myrkyllisten valheiden alta paljastuu lopulta totuus, joka on sekä karmiva että täysin odottamaton kaikille paitsi Gurneylle.

Hakemaasi kirjaa ei tällä hetkellä löydy varastosta. Voit lisätä kirjan toivelistallesi ja saat ilmoituksen kun kirja tulee myyntiin.

Kirjan aiheita

Gurney Dave, fikt, psykologinen jännityskirjallisuus, poliisikirjallisuus, murha, poliitikot, syytetyt, lesket, perijät, perheyritykset, ahneus, henkirikokset, juonittelu, palkkamurhaajat, psykopaatit, järjestäytynyt rikollisuus, yksityisetsivät, poliisi, New York.