Tomaatti, Sonja Lumme

Tomaatti

Sonja Lumme

Ruoka ja juoma
Suomi, 2017
Readme25.00 €
Lähetetään 1-2 arkipäivässä.
Kuvaus

Mahtavan makea, mehukas ja täyteläinen - se maailman paras tomaatti on itse kasvatettu. Hyötykasveista juuri tomaatin kohdalla ero kotipuutarhassa kasvaneen ja tehoviljellyn välillä on huikea, ja kasvatus on antoisaa.

Tomaatti! opastaa kotipuutarhuria kasvatuksessa aina siemenestä sadonkorjuuseen saakka. Mikä lajike on se maistuvin ja satoisin, ja mikä sopii parhaiten kasvihuoneeseen, avomaalle tai parvekkeelle? Miten kasvattaa tanakat taimet ja selvitä kesiemme vaihtelevissa säissä? Mitä eroa on perinnelajikkeella ja hybridillä, ja miten nokkonen ja aspiriini voivat suojata tomaattikasvustoa? Voisiko satoa aikaistaa, miten varkaat poistetaan ja täytyykö tomaatit aina latvoa? Vanhat hyväksi havaitut kikat sekä uudet niksit ja kasvatusmenetelmät takaavat sen, että jokainen voi saada komean tomaattisadon.

Upea kuvitus esittelee runsaasti kiinnostavia lajikkeita, ja havainnolliset työkuvat ohjaavat kasvatuksessa selkeästi ja konkreettisesti. Kirjassa on oma osuutensa myös sadon hyödyntämiselle: maistuvat tomaattireseptit tuovat veden kielelle ja innostavat kokkaamaan perinteisiä herkkuja ja uusia makuja.

Koko: 25cm korkea x 20cm leveä.

KuntoUusi
SidontaSidottu
MyyjäOnnelan Tarjouskirjakauppa
Painos
NumeroituEi
SigneerattuEi
Sivumäärä237
ISBN139789523213593
ISBN10