Virittäjät : sydän sykkii pellin alla, Raimo Tengvall

Virittäjät

Sydän sykkii pellin alla

Raimo Tengvall Jukka Koskinen

Tekniikka, Kaunokirjallisuus ja runot
Suomi, 2013
WSOY

Ruosteläjästä parrasvaloihin

Eri autojen kehitystarinoissa seurataan täysin uudistettujen ajopelien muodonmuutosta paitsi tiukan teknisesti myös inspiroivasti ja elämänmakuisesti.

Mikä yhdistää ammattikoululaista, toimitusjohtajaa ja vaatteidensa värisävyistä tarkoin huolehtivaa fiiniä leidiä? Auton rakenteluun hullaantuneilla ei liene muuta yhteistä nimittäjää kuin suoranainen pakkomielle kunnostaa ajokkinsa pieteetillä. Mutta miksi vanhaan kärryyn satsataan tuhansia työtunteja ja kymmeniätuhansia euroja, vaikka auton arvo ei rakentelusta nousisikaan? Maksoi mitä maksoi - jokainen auto on oma lukunsa. Tv:stä tuttua kulttisarjaa seuraava Virittäjät-kirja on persoonallinen teos auton rakentajista, heidän talleistaan ja moottoroiduista lemmikeistään. Kirjan jokaisessa luvussa annetaan vinkkejä ja syvennytään kunnostamisen eri osa-alueisiin, kuten maalaukseen, sisustukseen tai moottorin virittämiseen. Teos sisältää myös yleistietoa autojen rakentelusta ja sen historiasta Suomessa.

Myynnissä olevat kirjat

Kunto
Sidosasu
Hinta
Erinomainen
Sidottu
10.00 €

Kirjan aiheita

Salo Mika, Muotka Tero, Nevalainen Kimmo, Oksa Antti, Lindström Petteri, Peippo Terhi, Peippo Joni, Raunela Klaus, Plosila Petri, Lemberg Jani, harrastukset, autot, tuunaus, kunnostus, moottorit, viritys, autourheilu.