Vuosi | Kirja | Kustantaja | Varasto |
---|---|---|---|
2017 | Hyppysellinen tiedettä - Valeomenapiirakka ja muita kokeiluja keittiössä | Gaudeamus | |
2015 | Kasvikset kemistin keittiössä | Minerva | |
2014 | Kaksi kokkia ja kemisti | Nemo | |
2014 | Moniaistinen keittokirja = 5D cookbook | Turun yliopiston funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus | |
2011 | Molekyyli sopassa | Wsoypro | |
2008 | Kemiaa keittiössä | Nemo |
aistimukset, aromi, elintarvikekemia, elintarvikkeet, fysikaaliset ilmiöt, keittokirjat, kemia, kemiallinen koostumus, kemialliset ilmiöt, kulttuuri, maku, molekyyligastronomia, multimodaalisuus, musiikki, niksit, ruoanvalmistus, ruoka, ruoka-aineet, ruokakulttuuri, ruokaohjeet, vihannekset.