Kirjaverkko - verkkokirjakauppa, antikvariaatti
KirjauduOstoskori
  • Kirjaudu
  • Ostoskori
  • Aihealueet
    • Eläimet ja luonto
    • Filosofia ja psykologia
    • Historia
    • Kaunokirjallisuus ja runot
    • Kielet
    • Kirjallisuustiede
    • Koti ja sisustus
    • Lasten- ja nuorten kirjallisuus
    • Lehdet
    • Liikunta ja Terveys
    • Luonnontieteet
    • Maantiede
    • Muut
    • Puutarha ja maatalous
    • Raha ja talous
    • Ruoka ja juoma
    • Sarjakuvat
    • Taide ja musiikki
    • Tekniikka
    • Teollisuus ja Infrastruktuuri
    • Tietokirjat ja tiedonhaku
    • Tietotekniikka
    • Urheilu ja Harrastukset
    • Uskonnot
    • Viihde ja media
    • Yhteiskunta ja politiikka
  • Suosituimmat
  • Kirjasarjat
  • Kirjailijat
  • Kirjallisuuspalkinnot

Eeva Fieandt

VuosiKirjaKustantajaVarasto
1999 Tyrnimarjan laatu kypsymiskauden aikanaElintarvikevirasto
1995 Säilytyslämpötilat elintarvikkeiden kaupanpidossa, suurtalouksissa ja elintarviketeollisuudessa : seurantatutkimusElintarvikevirasto
1994 Säilytyslämpötilat elintarvikkeiden kaupanpidossa, suurtalouksissa ja elintarviketeollisuudessaElintarvikevirasto
1994 Joukkoruokailupaikkojen elintarvikehygieeninen valvontaElintarvikevirasto
1994 Elintarvikkeiden pakkausmerkinnät 1993 : päiväysmerkintöjen valvontaohjelma ja pakkausmerkintöjen yleinen tarkastusElintarvikevirasto
1993 Selvitys kaupan olevan lihan ja lihavalmisteiden mikrobiologisesta laadusta vuosina 1992-1993Elintarvikevirasto
1992 Lämpötilan vaikutuksista elintarvikkeiden säilyvyyteen ; Elintarvikevalvojan pieni lämpötilaopasElintarvikevirasto
1991 Viipaloitujen lihavalmisteiden myyntiaika, ikä ostohetkellä ja laatu viimeisenä myyntipäivänä ; Marinoitujen ja maustettujen kypsentämättömien kokolihavalmisteiden myyntiaikaElintarvikevirasto
1991 Jauhelihan ja jauhetun maksan laatu ; Leikkele- ja ruokamakkaroiden koostumus ; Marinoitujen kokolihavalmisteiden vesi- ja suolapitoisuusElintarvikevirasto
1991 Selvityksiä lihavalmisteiden laadustaElintarvikevirasto
1989 Einesten myyntiaika, ikä ja laatu viimeisenä myyntipäivänäElinkeinohallitus

Yleisimmät aiheet

oppaat teokset.

Yleisimmät teemat

elintarvikelainsäädäntö, elintarvikevalvonta, elintarvikkeet, kylmävarastointi, laatu, lämpötila, säilytys, säilyvyys.

Kirjasarjoissa

Elintarvikevirasto