| Vuosi | Kirja | Kustantaja | Varasto |
|---|---|---|---|
| 2010 | Utelias kokki : elintarviketietoa ja -kemiaa ruoanvalmistajalle | Restamark | |
| 2008 | Avain ravitsemukseen | Otava | |
| 2008 | Aistit ammattikäyttöön | WSOY | |
| 2006 | Aspartaamista öljyhappoon : elintarvike- ja ravitsemustiedon sanasto | Restamark | |
| 2003 | Utelias kokki : elintarviketietoa ruoanvalmistajalle | Restamark | |
| 1992 | Ravitsemus ja ruokavaliot | Ravitsemusterapeuttien yhdistys | |
| 1992 | Mitä ruoaksi? : perustietoa erityisruokavalioista | Otava | |
| 1988 | Ravitsemuskäsikirja | Tampereen yliopistollinen keskussairaalaliitto | |
| 1987 | Ruoka ja ravitsemus | Otava | |
| 1985 | Ruokavalio-opin perusteet | Otava | |
| 1983 | Kuitudieetti | WSOY |
Handbooks.
Diet Therapy, Food Service Hospital, Hospitals, Nutrition, Nutritional Requirements, aistinvarainen arviointi, elintarvikkeet, erikoisruokavaliot, joukkoruokailu, makuaisti, ominaisuudet, potilaat, ravinto, ravitsemus, ravitsemushoito, ravitsemushäiriöt, ruoansulatus, ruoanvalmistus, ruoka-aineet, ruokavaliot, sairaalat, sairaat, säilyvyys, taudit, terveysvaikutukset.