Kirjaverkko - verkkokirjakauppa, antikvariaatti
KirjauduOstoskori
  • Kirjaudu
  • Ostoskori
  • Aihealueet
    • Eläimet ja luonto
    • Filosofia ja psykologia
    • Historia
    • Kaunokirjallisuus ja runot
    • Kielet
    • Kirjallisuustiede
    • Koti ja sisustus
    • Lasten- ja nuorten kirjallisuus
    • Lehdet
    • Liikunta ja Terveys
    • Luonnontieteet
    • Maantiede
    • Muut
    • Puutarha ja maatalous
    • Raha ja talous
    • Ruoka ja juoma
    • Sarjakuvat
    • Taide ja musiikki
    • Tekniikka
    • Teollisuus ja Infrastruktuuri
    • Tietokirjat ja tiedonhaku
    • Tietotekniikka
    • Urheilu ja Harrastukset
    • Uskonnot
    • Viihde ja media
    • Yhteiskunta ja politiikka
  • Suosituimmat
  • Kirjasarjat
  • Kirjailijat
  • Kirjallisuuspalkinnot

Kirsti Parkkinen

VuosiKirjaKustantajaVarasto
2010 Utelias kokki : elintarviketietoa ja -kemiaa ruoanvalmistajalleRestamark
2008 Avain ravitsemukseenOtava
2008 Aistit ammattikäyttöönWSOY
2006 Aspartaamista öljyhappoon : elintarvike- ja ravitsemustiedon sanastoRestamark
2003 Utelias kokki : elintarviketietoa ruoanvalmistajalleRestamark
1992 Ravitsemus ja ruokavaliotRavitsemusterapeuttien yhdistys
1992 Mitä ruoaksi? : perustietoa erityisruokavalioistaOtava
1988 RavitsemuskäsikirjaTampereen yliopistollinen keskussairaalaliitto
1987 Ruoka ja ravitsemusOtava
1985 Ruokavalio-opin perusteetOtava
1983 KuitudieettiWSOY

Yleisimmät aiheet

Handbooks.

Yleisimmät teemat

Diet Therapy, Food Service Hospital, Hospitals, Nutrition, Nutritional Requirements, aistinvarainen arviointi, elintarvikkeet, erikoisruokavaliot, joukkoruokailu, makuaisti, ominaisuudet, potilaat, ravinto, ravitsemus, ravitsemushoito, ravitsemushäiriöt, ruoansulatus, ruoanvalmistus, ruoka-aineet, ruokavaliot, sairaalat, sairaat, säilyvyys, taudit, terveysvaikutukset.