Kirjaverkko - verkkokirjakauppa, antikvariaatti
KirjauduOstoskori
  • Kirjaudu
  • Ostoskori
  • Aihealueet
    • Eläimet ja luonto
    • Filosofia ja psykologia
    • Historia
    • Kaunokirjallisuus ja runot
    • Kielet
    • Kirjallisuustiede
    • Koti ja sisustus
    • Lasten- ja nuorten kirjallisuus
    • Lehdet
    • Liikunta ja Terveys
    • Luonnontieteet
    • Maantiede
    • Muut
    • Puutarha ja maatalous
    • Raha ja talous
    • Ruoka ja juoma
    • Sarjakuvat
    • Taide ja musiikki
    • Tekniikka
    • Teollisuus ja Infrastruktuuri
    • Tietokirjat ja tiedonhaku
    • Tietotekniikka
    • Urheilu ja Harrastukset
    • Uskonnot
    • Viihde ja media
    • Yhteiskunta ja politiikka
  • Suosituimmat
  • Kirjasarjat
  • Kirjailijat
  • Kirjallisuuspalkinnot

Maija Hatakka

VuosiKirjaKustantajaVarasto
2004 Elintarvikehygienia : hygieniaosaaminen ja omavalvontaWSOY
2002 Elintarvikkeiden mikrobiologiset tutkimuksetElintarvikevirasto

Yleisimmät teemat

Ahvenanmaa, Salmonella, Suomi, Yersinia, Yersinia pseudotuberculosis, bakteerit, botulismi, elintarvikehygienia, elintarvikemikrobiologia, elintarvikevalvonta, elintarvikkeet, epidemiat, joukkoruokailu, kalikivirus, kampylobakteeri, laatu, listeriosis, mikro-organismit, myrkytykset, ruokamyrkytys, salaattikasvit, talousvesi, vihannekset.