| Vuosi | Kirja | Kustantaja | Varasto |
|---|---|---|---|
| 2014 | Ruokaa hygieenisesti | Opetushallitus | |
| 2012 | Hyvät käytännöt ravitsemis- ja puhtauspalveluissa | Työväen Sivistysliitto TSL : Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL | |
| 2011 | Ammatillinen mikrobiologia | Opetushallitus | |
| 2010 | Tunne elintarviketekniikka | Otava | |
| 2009 | Hygieniaosaaminen selkokielellä | Opetushallitus | |
| 2007 | Tunne hygieniaosaaminen | Otava | |
| 2005 | Tunne elintarvikkeet | Otava | |
| 2002 | Elintarvikehygienia ja -lainsäädäntö | Otava | |
| 1987 | Elintarviketeollisuuden mikrobiologia ja hygienia | Valtion painatuskeskus | |
| 1983 | Elintarvikemikrobiologia ja -hygienia | Valtion painatuskeskus |
aseptiikka, bakteerit, bioanalytiikka, elintarvikeala, elintarvikehygienia, elintarvikevalvonta, elintarvikkeet, hygienia, laboratoriot, laboratoriotekniikka, laboratoriotutkimus, lainsäädäntö, mikro-organismit, mikrobiologia, mikrobit, mikroskopia, omavalvonta, puhtaus, ruokamyrkytys, sienet, sterilointi, sterilointi puhdistus.