Kirjaverkko - verkkokirjakauppa, antikvariaatti
KirjauduOstoskori
  • Kirjaudu
  • Ostoskori
  • Aihealueet
    • Eläimet ja luonto
    • Filosofia ja psykologia
    • Historia
    • Kaunokirjallisuus ja runot
    • Kielet
    • Kirjallisuustiede
    • Koti ja sisustus
    • Lasten- ja nuorten kirjallisuus
    • Lehdet
    • Liikunta ja Terveys
    • Luonnontieteet
    • Maantiede
    • Muut
    • Puutarha ja maatalous
    • Raha ja talous
    • Ruoka ja juoma
    • Sarjakuvat
    • Taide ja musiikki
    • Tekniikka
    • Teollisuus ja Infrastruktuuri
    • Tietokirjat ja tiedonhaku
    • Tietotekniikka
    • Urheilu ja Harrastukset
    • Uskonnot
    • Viihde ja media
    • Yhteiskunta ja politiikka
  • Suosituimmat
  • Kirjasarjat
  • Kirjailijat
  • Kirjallisuuspalkinnot

Marita Joutjärvi

VuosiKirjaKustantajaVarasto
2016 Herkullisten ruokien ja tarinoiden ToscanaReadme.fi
2005 RuokasanastoWSOY
2001 Suomen ruokasienet : CD-FactaWSOY
1999 Makujen maailma. LeivonnaisetWeilin + Göös
1999 Kodin parhaat täytekakutHelsinki Media
1998 Kodin parhaat piiraatHelsinki Media
1998 Kodin parhaat jälkiruoatHelsinki Media : Kodin kuvalehti
1997 Kodin parhaat leivätHelsinki Media
1997 Kodin parhaat keitotHelsinki Media
1995 Pöytä koreaksi!Suomen 4H-liitto
1995 Kotikokin rakkaimmat ohjeet. Syksy ja talviHelsinki Media
1995 Kotikokin rakkaimmat ohjeet. Kevät ja kesäHelsinki Media
1994 Kotileipurin rakkaimmat ohjeet. Osa 1, Syksy ja talviHelsinki Media
1994 Kotileipurin rakkaimmat ohjeet. [Osa 2], Kevät ja kesäHelsinki Media
1993 Kotikokin neljä vuodenaikaa : Kodin kuvalehden parhaat ruokaohjeetSanomaprint
1991 Kotileipurin neljä vuodenaikaa : Kodin kuvalehden parhaat leivontaohjeetSanomaprint
1989 Kananmuna : munaherkkujen keittokirjaWeilin + Göös
1988 Punainen paroni ja 400 muuta juomaaOtava

Yleisimmät teemat

Italia, Toscana, juhlaperinne, leipominen, leivonnaiset, piirakat, ruokakulttuuri, ruokaohjeet, ruokaperinne, ruokavaliot.