Kirjaverkko - verkkokirjakauppa, antikvariaatti
KirjauduOstoskori
  • Kirjaudu
  • Ostoskori
  • Aihealueet
    • Eläimet ja luonto
    • Filosofia ja psykologia
    • Historia
    • Kaunokirjallisuus ja runot
    • Kielet
    • Kirjallisuustiede
    • Koti ja sisustus
    • Lasten- ja nuorten kirjallisuus
    • Lehdet
    • Liikunta ja Terveys
    • Luonnontieteet
    • Maantiede
    • Muut
    • Puutarha ja maatalous
    • Raha ja talous
    • Ruoka ja juoma
    • Sarjakuvat
    • Taide ja musiikki
    • Tekniikka
    • Teollisuus ja Infrastruktuuri
    • Tietokirjat ja tiedonhaku
    • Tietotekniikka
    • Urheilu ja Harrastukset
    • Uskonnot
    • Viihde ja media
    • Yhteiskunta ja politiikka
  • Suosituimmat
  • Kirjasarjat
  • Kirjailijat
  • Kirjallisuuspalkinnot

Riitta Pojanluoma

VuosiKirjaKustantajaVarasto
2012 500 Välimeren maiden ruokaaKaristo
2010 Erämiehen herkut : suomalaisia riista- ja kalaruokiaTammi
2010 Sata soppaaTammi
2008 Suomalainen juustoTammi
2006 Upeat kakut : helposti herkullistaTammi
2006 Intian makujaTammi
2006 Omena : alkuruokia, pääruokia, jälkiruokia, leivonnaisiaTammi
2003 Perinnemakuja maakunnistaTammi
2002 Hehkuvilla hiilillä - Kokonaisia aterioita pihagrillistäTammi 2002.
2002 Hehkuvilla hiilillä : kokonaisia aterioita pihagrillistäTammi
1998 Tammen uusi keittokirjaTammi
1996 Makuja maailmaltaOtava
1989 Parhaat kalaruuatOtava
1987 Maukasta mikrouunistaWeilin + Göös
1987 Maukasta mikrouunista : Mielen tapaanWeilin + Göös
1986 Kiinalainen keittiöSuuri suomalainen kirjakerho
1981 Vihannekset ja juureksetWSOY
1980 Ranskalaisia talonpoikaisruokiaWSOY

Yleisimmät teemat

Suomi, Välimeren alue, historia, juomat, juusto, juustoteollisuus, kala, kalaruoat, keitot, keittokirjat, käsittely, ravut, riista, riistaruoat, ruoanvalmistus, ruokakulttuuri, ruokaohjeet, ruokaperinne, saaliit, tarjoilu, valmistus.

Kirjasarjoissa

Kodin kokkikerho