Vuosi | Kirja | Kustantaja | Varasto |
---|---|---|---|
2019 | Kaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoasta | Otava | |
2018 | Juu ei Pieni kirja priorisoinnista | Otava | |
2017 | Koulukirja - Miksi koulun muuttaminen on maailman tärkein ja vaikein tehtävä? | Otava | |
2016 | Uskonko | Otava | |
2015 | Luova järkevyys : arkisen luovuuden ylistys | Otava | |
2015 | Pizze | Otava | |
2014 | Luova järkevyys - Arkisen luovuuden ylistys | Otava | |
2013 | Kuinka ideat syntyvät : luovan ajattelun käsikirja | WSOY | |
2013 | Hyvä elämä : lyhyt oppimäärä | Paasilinna | |
2012 | Työkirja : työelämän vallankumouksen perusteet ; Harjoituskirja : 50 konkreettista ideaa ja muita käytännönläheisiä ohjeita | WSOY | |
2012 | Basta! - Italialaisen ruokakulttuurin abc | Tammi | |
2012 | Työväen teatteri | Taloustieto : EVA | |
2012 | Työkirja : työelämän vallankumouksen perusteet | WSOY | |
2011 | Matkanopas : entä jos kansainvälistymisessä on kyse vain kahdesta asiasta? | Kustannusosakeyhtiö Tammi | |
2009 | Ravistettava, omskakas : toisinajattelijan käsikirja | Tammi | |
2007 | Aglio & olio : yksinkertaisen pastan A & O | Tammi |
keittokirjat.
Italia, ajattelu, arki, arkielämä, elämäntaito, epävarmuus, hyvä elämä, innovatiivisuus, itseluottamus, järki, kehittäminen, luovuus, menestyminen, minäkuva, ongelmanratkaisu, pasta, pizzat, ruoanvalmistus, ruokakulttuuri, ruokaohjeet, ruokaperinne, toimistotyö, työelämä, työyhteisöt, viestintä.
Businesspokkarit |
Seven |