Kirjaverkko - verkkokirjakauppa, antikvariaatti
KirjauduOstoskori
  • Kirjaudu
  • Ostoskori
  • Aihealueet
    • Eläimet ja luonto
    • Filosofia ja psykologia
    • Historia
    • Kaunokirjallisuus ja runot
    • Kielet
    • Kirjallisuustiede
    • Koti ja sisustus
    • Lasten- ja nuorten kirjallisuus
    • Lehdet
    • Liikunta ja Terveys
    • Luonnontieteet
    • Maantiede
    • Muut
    • Puutarha ja maatalous
    • Raha ja talous
    • Ruoka ja juoma
    • Sarjakuvat
    • Taide ja musiikki
    • Tekniikka
    • Teollisuus ja Infrastruktuuri
    • Tietokirjat ja tiedonhaku
    • Tietotekniikka
    • Urheilu ja Harrastukset
    • Uskonnot
    • Viihde ja media
    • Yhteiskunta ja politiikka
  • Suosituimmat
  • Kirjasarjat
  • Kirjailijat
  • Kirjallisuuspalkinnot

Tatu Lehtovaara

VuosiKirjaKustantajaVarasto
2017 Vaihtoehdot lihalle, Nyhtökaura, härkis, mifu ja muutMinerva
2016 Grillimestarin kasvisherkutMinerva
2016 eKokki Ammattitaidon perusteetPeDaTa Oy
2014 Kylmät kalaherkutOtava
2014 Ravintolakokin käsikirjaSanoma Pro
2012 Sienet ja sieniherkutOtava
2012 Kesän grilliherkutOtava
2011 Riistakokki - Hirvestä metsäkauriiseenOtava
2011 Molekyyli sopassaWsoypro
2011 Riistakokki : hirvestä metsäkauriiseenOtava
2010 Suomalaiset kalaherkutOtava
2009 SavustuskirjaOtava
2007 Ravintolakokista mestariksiWSOY
2003 Mikä soppa! : Helsingin palvelualojen oppilaitoksen 100-vuotisjuhlakirjaHelsingin kaupunki

Yleisimmät aiheet

keittokirjat.

Yleisimmät teemat

grilliruoat, hirvenliha, hirvi, hirvieläimet, kala, kalaruoat, kasviproteiinit, kasviproteiinivalmisteet, kasvisproteiinivalmisteet, kasvisruoat, käsittely, liha, liharuoat, myrkkysienet, riista, riistaruoat, ruoanvalmistus, ruoka-aineet, ruokaohjeet, ruokasienet, savustus, sienestys, sienet, sieniruoat.